Reiki

Athena Healing is gespecialiseerd in Reiki op mens en dier. Aan de hand van aanraking met handen brengen wij de helende energie van een hoger niveau over. We brengen je energie terug in balans en zorgen ervoor dat vermoeidheid en futloosheid verdwijnt. Na een Reiki behandeling kan je intense rust en ontspanning voelen. Reiki energie werkt eveneens op het onderbewustzijn, zodat er automatisch een helingproces op gang komt, zowel bij mens als dier.

Reiki op mens

Ervaar je angsten, pijn en negatieve emoties, dan kan Athena Healing jou helpen. Reiki brengt jouw energie terug in balans zodat je spiritueel opnieuw verder kan groeien. Reiki werkt op het onderbewustzijn waardoor je opnieuw in contact komt met jezelf en je meer bewust kan worden van mensen en situaties om je heen. Tijdens een Reiki behandeling kan je lichte tintelingen voelen en/of koude/warmte ervaren, maar het brengt je opnieuw tot rust en volledig ontspannen.

Reiki op dier

Reiki is niet enkel voor mensen, maar ook voor dieren is Reiki zeer aangenaam. Vooral voor dieren die gezondheidsproblemen hebben of ziek zijn, raden wij Reiki aan. De positieve energie wordt meestal heel dankbaar aanvaard door een dier. Reiki vervangt geen dierenarts, maar is een goed aanvulling om opnieuw beter te worden. De behandeling kan bij ons ter plaatste gebeuren, maar kan ook in je thuisomgeving.

Nieuwsbrief

Elke maand een nieuwsbrief met een overzicht van de geplande activiteiten.

Contact

ATHENA Healing Centrum
Hermans-Lybaertstraat 35 b. 11
8301 Knokke-Heist

050 51 55 43
0468 30 34 24
info@athenahealing.be

Wegens ernstige ziekte is Athena Healing momenteel niet bereikbaar. Wij hopen u snel opnieuw van dienst te kunnen zijn.

info@athenahealing.be